Rovion Amazing Alex otettiin hyvin vastaan

Kirjoitettu: heinäkuu 16, 2012 | Kuuluu aiheeseen: Pelit | Ei kommentteja »

Rovion logoAmazing Alex, Rovion uusin lippulaiva, näyttää purevan mobiilipelureihin. Angry Birdsin tapaan fysiikkamallinnukseen pohjautuva pulmapeli julkaistiin Android ja iOS-alustoille 12. heinäkuuta, ja vain kahdeksan tunnin jälkeen julkaisemisesta se oli noussut Applen App Storen ladatuimmaksi peliksi sekä iPhonen että iPadin maksullisten pelien listalla. Pelin ilmaisversio on Googlen Play-palvelussa kärjessä ja kyseisen palvelun maksullisten sovellusten kärkinelikossa.

Rovio tukeutui valtavan suosion saaneeseen Angry Birdsiin kahden ja puolen vuoden ajan, ennen kuin se julkaisi uuden pelibrändin. ”Uusi” ainakin joille kuille. Pelin perusidea ei juurikaan poikkea 90-luvun suosituista The Incredible Machine –tietokonepeleistä. Amazing Alex perustuu viime vuonna ilmestyneeseen Casey’s Contraptions –peliin, jonka oikeudet Rovio hankki ja veti pois markkinoilta. Amazing Alex on siis Rovion kehitelty versio tuosta pelistä.

Amazing Alex on Rovion Tampereen studion ensimmäinen peli. Yhtiön päästudio keskittyy tulevaisuudessa edelleen Angry Birds –pelien tekemiseen.

Täytynee itsekin kokeilla peliä!Leave a Reply