Tilitoimisto Talenom

Kirjoitettu: kesäkuu 6, 2012 | Kuuluu aiheeseen: Yrittäminen | Ei kommentteja »

tilitoimistoTalenom kuuluu Suomen johtaviin ja suurimpiin tilitoimistoihin. Kotimainen tilitoimisto tarjoaa normaalien tilitoimistopalveluiden lisäksi talousosasto- ja konsultointipalveluita.

Talenomin 11 tilitoimistoa ympäri Suomea aina Helsingistä Rovaniemeen työllistävät 370 taloushallinnan ammattilaista. Asiakkaita Talenomilla on noin 4500 maanlaajuisesti.

Tilitoimistopalvelut

Tilitoimistopalveluiden päätarkoitus on parantaa asiakkaan liiketoiminnan kannattavuutta. Käytännössä tilitoimistopalvelut pitävät sisällään

  • asiakaskohtaisen asiantuntijan, joka osaa neuvoa talousasioissa ja joka on vastuussa asiakkaalle tarjotuista palveluista
  • kuukausittaisen talouskehitysraportoinnin ja
  • laskujen maksamiseen, laatimiseen ja palkkatietojen ilmoittamiseen tarkoitetun verkkopalvelun.

Talenomin 11 tilitoimistoa palvelevat ympäri Suomen.  Suurin näistä toimistoista on Talenomin Helsingin toimipiste pääkaupungin ydinkeskustassa, tien toisella puolella Helsingin rautatieasemasta katsottuna.

Talousosastopalvelut

Talenomin kannalta yrityksen keskeisimpiä prosesseja ovat palkanlaskenta ja palkkojen maksu. Jos palkkojen maksaminen ei toimi kunnolla, oikein (ja laillisesti!) ei kunnian kukko laula. Talenomin tarjoamat, asiakaskohtaisesti räätälöidyt talousosastopalvelut takaavat varman ja kustannustehokkaan palkanlaskentajärjestelmän.

Kun yritys päättää ulkoistaa palkanlaskennan Talenomille, näppäillään työntekijätiedot suoraan Talenomin ePalkka-palveluun. Tämän jälkeen Talenomin palvelu huolehtii palkanlaskentaprosessin pikku osasista aina palkkojen laskemisesta ja maksamisesta eläketietojen toimittamiseen eläkelaitokselle sekä kaikista muista työnantajan velvoitteista.

Konsultointipalvelut

Tilitoimisto- ja talousosastopalveluiden lisäksi Talenom tarjoaa konsultointipalveluita. Konsultointipalvelut auttavat yrityksiä saamaan ratkaisun tavallisiin tai vähän epätavallisempiinkin ongelmiin, joista eivät itse muuten selviytyisi.

Tyypillisesti päänvaivaa aiheuttavat yrityskaupat, yhtiöön liittyvät rakennemuutokset ja sukupolvenvaihdokset.

Suuri tilitoimisto kuten Talenom on asiakkaan kannalta kätevä vaihtoehto, koska tilitoimisto tarjoaa käytännössä kaikki mahdolliset taloushallintoon ja konsultointiin liittyvät palvelut – asiakkaalle tulee vain yksi lasku ja yksi yhteyshenkilö. Hankkimalla keskeisimmät palvelut saman katon alta säästyy aikaa ja rahaa.Leave a Reply